Hirdetés

Emily Blunt és Ryan Gosling nyitja a nyári moziszezont, itt A kaszkadőr hosszabb előzetese

|

Minden esély megvan rá, hogy szórakoztató filmet kapunk.

Hirdetés

Ryan Gosling elég jó szériát fut az elmúlt időszakban. A Barbie-val lopta a showt az Oscar-gálán, még ha végül díjat nem is kapott, de az egyértelműen kiderült, hogy nemcsak drámai színészként kiváló, hanem bizony a humora és az öniróniája is megvan. 

Erre pedig szüksége is lesz A kaszkadőr című filmben, ami David Leitch (Deadpool 2, Atomszőke, A gyilkos járat) legújabb rendezése. Néhány fesztiválon már levetítették a mozit, és szerencsére az első kritikák szerint a legújabb Leitch-darab pont olyan, mint amire az előzetes alapján számítanánk: vicces és nagyon őrült!

Hirdetés

A most megérkező hosszabb előzetes előzetes pontosan ezt támasztja alá. Emily Blunt egy rendezőt, Ryan Gosling pedig egy kaszkadőrt alakít, nekik kettejüknek pedig a múltban volt egy szerelmi afférja. Most egy félréértés miatt újra együtt kell dolgozniuk, ráadásul a film egy másik szereplője eltűnik, így Ryan Gosling karaktere valódi akcióshőssé válik. Vagy mégsem?

A kaszkadőr május 2-án érkezik a hazai mozikba, az alkotók szándéka szerint ez egy ideális kezdete lehet a nyári moziszezonnak. Ti beültök rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.