Hirdetés

Emlékezz! trailer - Christopher Plummer bosszút áll

|

A Chloe és A fogoly rendezője, Atom Egoyan ezúttal egy pattanásig feszült thrillert tett le az asztalra. Hamarosan itt a premier, hangolódjunk rá a szinkronos előzetessel.

Hirdetés

Az 1997-es Eljövendő szép napokért Oscar-díjra jelölt örmény rendező, Atom Egoyan a közelmúltban olyan filmekkel próbálkozott, mint az Amanda Seyfried főszereplésével készült Chloe, valamint a Ryan Reynolds nevével fémjelzett A fogoly, a mostani rendezése azonban mindkettőnél ígéretesebbnek tűnik. 

Hirdetés

Az Emlékezz! című thrillerjéhez olyan sokat tapasztalt színészeket sikerült megnyernie, mint a főszerepet alakító Christopher Plummer (A muzsika hangja, Egy csodálatos elme, 12 majom), Martin Landau (Ed Wood, Mission: Impossible, Kincses sziget), Jörgen Prochnow (Das Boot, Dűne, Beverly Hills-i zsaru 2, Robin Hood) és Bruno Ganz (A bukás - Hitler utolsó napjai, Nosferatu, Berlin felett az ég), de ehhez a megrázó sztorihoz kellenek is a profik. 

A történet szerint Zev Guttman (Plummer) demenciában szenved, idős napjait egy öregek otthonában tölti, azonban egy nap rájön, hogy a férfi, aki hetven évvel azelőtt meggyilkolta a családját egy koncentrációs táborban, Amerikában él. Elhatározza, hogy bosszút áll rajta. A fenti szinkronos trailer nézése közben is átjön, hogy az Emlékezz! mennyire sajátos, a mellkasunkra ólomsúlyként nehezedő hangulattal bír, remélhetőleg a moziban is ilyen pattanásig feszült élmény fogja várni a nézőket július 14-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.