Hirdetés

Emma Corin Z generációs detektív az A Murder at the End of the World előzetesében

|

Több remek színész is csatlakozott a Hulura érkező projekthez.

Hirdetés

A krimi nem véletlenül népszerű műfaj az irodalomban és a filmben is. Szeretünk spekulálni, megoldásokat találni, gyanúsítani. Olyan zsánerről van szó, ami kikapcsol, de közben gondolkodni valót is ad.

Ráadásul a klasszikus formák mellett Ryan Johnson vezetésével egyre inkább kialakul egy tudatosabb változat is, amelyben a műfaj ellentmondásaira is reflektálnak az alkotók. Ebbe a csoportba illeszkedhet majd az A Murder at the End of the World című sorozat, ami még novemberben érkezik a Hulu kínálatába. 

Hirdetés

A sorozat rövid előzetese elárulja a legfontosabb tudnivalókat: ismét egy szűk helyszínre zárják majd be a karaktereinket, ahol természetesen mindenki gyanús. Az Emma Corin által alakított "Z generációs Sherlock Holmes" pedig az ügy végére szeretne járni, de természetesen ez veszélyes helyzetekbe sodorja. 

A széria szereplőgárdája impozáns: a Golden Globe-díjas Emma Corin mellett többek között Harris Dickinson, Clive Owen, Alice Braga és Brit Marling is feltűnik majd a képernyőn, utóbbi a sorozat egyik alkotója is. 

A sorozat első két epizódja november 14-én debütál a Hulun (nálunk valószínűleg a Disney+-on). Ti nézitek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.