Hirdetés

Emma Stone egészen őrült szerepet vállalt el, itt a The Curse előzetese

|

Benny Safdie és Nathan Fielder sorozata az év egyik legkülönlegesebb tartalma lehet.

Hirdetés

Aki látott korábban bármit Nathan Fieldertől, minden bizonnyal érti a lelkesedésemet. Az tény, hogy a kanadai filmes produkciói nem mindenkinek valók, de a Nathan for You vagy épp az HBO-n is látható A próba egészen pőrén mutat rá bizonyos emberi visszásságokra, a társadalom működésére vagy épp a fikció, a filmezés természetére. Fielder sorozatában senki és semmi nem az, aminek látszik. Mindenki szerepet játszik, ami a mi dolgunk, az a motivációk megértése. 

Az alkotó legújabb sorozata pedig az első előzetes alapján az év egyik legkülönlegesebb produkciója lehet.

Hirdetés

Nathan Fielder és az Oscar-díjas Emma Stone egy házaspárt alakít, akik közös házalakító valóságshowjukat vezetik. Az emberek gyakran használják ki egy-egy jobb felvétel erejéig, egy ilyen alkalommal azonban az egyik kislány megátkozza őket. Innentől pedig minden rosszra fordul, de az is lehet, hogy csak a paranoia ver éket a karakterek közé. 

Az előzetes első képkockái már sokatmondóak: Emma Stone szájából igencsak hiteltelennek tűnnek az otthont dicsérő szavak, hiszen miért lenne számára otthon egy olyan hely, ahol csak forgat. Ismét izgalmas médiakritikára, társadalomkritikára és persze humorra, valamint drámára készülhetünk. 

A The Curse első részei a New York-i filmfesztiválon debütáltak, a nagyközönség számára november 10-én válik elérhetővé a Showtime és a Paramount felületein, nálunk valószínűleg a SkyShowtime-on debütál majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.