Hirdetés

The Emoji Movie teaser - még nem mosolyog az a szmájli

|

A Sony Pictures Animation nem csak a bolondját járatta velünk korábban, tényleg film születik a hangulatjelekről, amelyhez már tudunk mutatni egy ízelítőt is. Bárcsak ne tudnánk.

Hirdetés

A nyáron még reménykedtünk benne, hogy a Sony Pictures csak egy megkésett április elsejei viccnek szánja az Emoji kódnéven futó projektjét, amely az emotikonokról, vagyis szlengesen szólva a szmájlikról szól, azonban ez nem vicc, hanem a kőkemény valóság. 

Hirdetés

A hangulatjeleket középpontba állító mozi első kedvcsinálója lényegében semmit sem mutat és az a kevés is inkább visszafelé sül el, mintsem betalálna, de talán a teljes trailer a mi pesszimista hangulatjelünket is mosolygóssá változtatja majd. 

Az Anthony Leondis (Lilo & Stitch 2, Eszeveszett birodalom 2.) és Eric Siegel által írt sztori egy okostelefon belsejében játszódik, ahol az emotikonok egy Textopolis névre hallgató alkalmazásvilágban élnek és abban reménykednek, hogy a mobil tulaja kiválasztja őket. Mindegyiküknek csak egyetlen arckifejezése van, kivéve Gene-t (T.J. Miller), aki filter nélkül született és így számos érzelmet képes felsorakoztatni, ám ő is ugyanolyan "normális" szeretne lenni, mint a többiek, ezért két barátj,a Hi-5 (James Corden) és Jailbreak (Ilana Glazer) társaságában elindulnak felfedezni az appok univerzumát, hogy megtalálják a Code-ot és Gene megjavuljon. Azonban hamarosan kiderül, hogy az összes hangulatjel sorsa rajtuk múlik. Ugye milyen izgi? (Not.)

A The Emoji Movie: Express Yourself 2017. augusztus 4-én mutatkozik be a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.