Hirdetés

Empire State - traileren Dwayne Johnson és Liam Hemsworth

|

Dito Montiel újra ráfaragott: hiába vannak ismét nagynevű szereplők a filmjében, a Lionsgate nem kockáztat és a mozik helyett egyenesen DVD korongokra küldik.

Hirdetés

A Bunyó ugyan még moziba került Channing Tatum főszereplésével, de például a Senki fia (Al Pacino) már csak DVD-n hódíthatott és valószínűleg erre a sorsra jut Dito Montiel rendező új filmje, az Empire State nevű thriller is. Pedig a Dwayne Johnson és Liam Hemsworth (plusz Emma Roberts) nevek nem mutatnak rosszzul a plakátokon, de ezek szerint nem éri meg a kiadóknak a kockázatot. A történet középpontjában egyébként két gyermekkori jó barát áll, akik kiszeretnének rabolni egy pénzszállító autót, azonban egy new-yorki rendőr megpróbálja őket megakadályozni. Nem sokat agyaltak rajta, mi? A DVD és Blu-ray premier szeptember 3.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.