Hirdetés

BRÉKING: Befutott az első kedvcsináló Christopher Nolan Oppenheimer filmjéhez

|

"Én vagyok a halál, világok pusztítója".

Hirdetés

A Tenet után jövőre, 2023 nyarán érkezik Christopher Nolan következő filmje, ami az atombomba feltalálásában kulcsfontosságú szerepet betöltő J. Robert Oppenheimerre fókuszál majd. A fél Hollywoodot felvonultató film nem az első második világháborús próbálkozása a legendás rendezőnek, hiszen 2017-ben a Dunkirkkel már megmutatta, hogy nem áll tőle távol a témakör.

Hirdetés

A rendező és a Warner Bros. stúdió kapcsolata sajnos a Tenet előtt/alatt/után megromlott, így az Oppenheimer már a Universal szárnyai alatt érkezik majd - szigorúan csak a mozikba, nincs szó semmiféle szimultán streaming megjelenésről. Az első sejtelmes előzetest alább meg is tekinthetitek a filmhez: a Universal YouTube csatorna egyelőre "élő adásban" közvetíti az előzetest, amiben jópofa húzásként a visszaszámlálás dinamikusan változik. 

A film 2023. július 21-én érkezik a mozikba (boldog névnapot a Dánieleknek!), a címszereplőt alakító Cillian Murphy (Peaky Blinders, Eredet) mellett olyan sztárokkal, mint Robert Downey Jr (Vasember, Sherlock Holmes), Matt Damon (Mentőexpedíció, Az aszfalt királyai), Emily Blunt (A holnap határán, Dzsungeltúra), Florence Pugh (Fekete Özvegy, Kisasszonyok), Dane DeHaan (Az erő krónikája és az egyik szerkesztőnk Flash castingja), Rami Malek (Bohém rapszódia, Mr. Robot), Kenneth Branagh (Dunkirk, Halál a Níluson), Gary Oldman (A legsötétebb óra, A sötét lovag-trilógia), Jason Clarke (Everest, A majmok bolygója: Forradalom) vagy Jack Quaid (Sikoly, A fiúk).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.