Hirdetés

Epic - Trailer a Jégkorszak készítőitől (Update)

|

Epikus előzetes látott napvilágot az Epic című animációs meséhez, melyet a Jégkorszakot és a Robotokat jegyző Blue Sky Studios visz tökélyre a 20th Century Fox megbízásából.

Hirdetés

Az Epic William Joyce gyermekkönyvén alapul majd és 3D-ben fog elkészülni Chris Wedge rendező (Jégkorszak, Robotok) keze munkáját dícsérve, akiről kevesen tudják, hogy direktori teendői mellett ő szinkronizálja Motkányt. A sztori egy varázslatos világban játszódik, amit még nem fedeztek fel az emberek, éppen ezért érintetlen és gyönyörű, azonban e békés helyen is fellelhető a gonosz és a jó harca. Mikor egy tinilány váratlanul belecsöppen ebbe a világba, az a feladat hárul rá, hogy segítsen megmenteni azt. Az animációs film bemutatóját 2013. május 24-re tűzték ki, a szinkronhangok között pedig olyan neveket találunk, mint Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfreid, Johnny Knoxville, Aziz Ansari, Jason Sudeikis, Steven Tyler és Beyoncé Knowles.

Update: Szinkronos előzetessel kiegészítve! A film hivatalos magyar címe, A zöld urai lesz, adta hírül a film hazai forgalmazója az InterCom.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.