Hirdetés

Epikus traileren a Pacific Rim (Update)

|

Óriás robotok az óriás tengeri szörnyek ellen, miközben a környezetüket látványosan amortizálják. Akarjuk?

Hirdetés

Miután Guillermo del Toro dobbantott a Hobbit rendezői székéből, neki látott a Pacific Rim – magyar keresztségben Tűzgyűrű – című szörnyes sci-fi elkészítéséhez. A tenger mélyéből elő- valamint az emberiség életére törő Godzilla felmenők ellen az emberek óriás (értsd. GIGANTIKUS) robotok segítségével veszik fel a harcot, amik mellett Optimus Prime is játékbabának tűnik. A főbb szerepekben Idris Elba (Prometheus, Szellemlovas 2), valamint a javarészt vígjátéki szerepeiről (Förtelmes Főnökök, Hétmérföldes Szerelem) ismert Charlie Day lesznek látható, azonban úgy néz ki, hogy a rendező háziszínészét, Ron Perlman-t (Penge 2, Hellboy 1-2) ezúttal otthon hagyta. A Tűzgyűrű 2013 júliusában érkezik a mozikba, természetesen 3D-ben.

Update: Szinkronos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.