Hirdetés

Éretlenségi trailer - amikor a stréber csajok bevadulnak

|

Mit tesznek akkor a legjobb barátnők, ha rádöbbennek, hogy végiggürcölték az iskolát, közben meg teljesen kimaradt az életükből a szórakozás? Hát egyetlen éjszaka alatt bepótolnak mindent!

Hirdetés

Olivia Wilde-ot már számos filmben láthattuk kisebb-nagyobb szerepekben, azonban most rendezőként próbálja ki magát, első egész estés filmje pedig az Éretlenségi (Booksmart) lesz, amellyel nem kevesebbre vállalkozik, minthogy a vígjátékok műfaját bővítse valami emlékezetessel. 

Hirdetés

A sztori szerint két elválaszthatatlan barátnő, Amy (Kaitlyn Dever) és Molly (Beanie Feldstein) a lehető legszorgalmasabb tanulók, a kiváló eredmények érdekében végiggürcölték az iskolát és lemondtak azokról az élvezetekről, amikben a folyton bulizó társaiknak részük volt. A diplomaosztó előtti este azonban rádöbbennek, hogy teljesen kimaradt az életükből a szórakozás, ezért elhatározzák, hogy bepótolnak mindent, méghozzá egyetlen éjszaka alatt. Ebből ad ízelítőt a szinkronos előzetes is: 

A mellékszerepekben többek között Jason Sudeikis, Lisa Kudrow és Will Forte látható. Május 30-tól csücsülhettek be rá, ha bejött. Bejött?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.