Hirdetés

Érkezés előzetes - Jeremy Renner és Amy Adams elmerülnek az űrlény rejtélyben

|

Vészesen közeleg az Érkezés megjelenése és úgy tűnik november 10-éig már több új mozgóképet nem kapunk majd Denis Villeneuve rejtélyeket nem nélkülöző sci-fijéből, ugyanis most hozták nyilvánosságra a film utolsó előzetesét.

Hirdetés

Nem kevés várakozás előzi meg a Sicario - A bérgyilkos-sal tavaly nagyot robbantó Denis Villeneuve legújabb filmjét. Az Érkezés egy főként thriller elemekkel dolgozó sci-fi történetnek ígérkezik, amely egy, a földön megjelent rejtélyes idegen fajjal való történő kapcsolatfelvételről tervez beszámolni. Villeneuve korábban a Sicarioval már bemutatta, hogyan képes a moziszékbe tapasztani bennünket egy meglehetősen feszült jelenet erejéig és azt is megmutatta a Fogságban-nal, hogy képes rendkívül érdekes karaktereken keresztül kibontani egy rejtélyt a katartikus megoldás felé kormányozva. Az eddig látott jelenetek alapján az Érkezés ezen kettő aspektus meglehetősen erős egybeolvasztása lesz majd, ami nagyon ígéretesnek tűnik, ha nem esik hiba a történetmesélő gépezetében.

Hirdetés

A november 10-én debütáló film nem csak ezért lesz figyelemre méltó, hiszen először láthatjuk, hogy az eddig meglehetősen földhözragadt rendező miként boldogul majd a sci-fi zsánerrel, hiszen nagy elvárásoknak néz elébe, ha a Szárnyas fejvadász 2049-re gondolunk. Az eddigi nyilatkozatai alapján bizonyára nem lehet majd panaszunk a végeredményre. Az Érkezés utolsó előzetesét odafent, míg a film legújabb plakátját idelent tekinthetitek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.