Hirdetés

Erre nem voltunk felkészülve: 10. évfordulója alkalmából feltuningolják a Sharknadót

|

Minden idők egyik legsikeresebb trashfilmje augusztus közepén lesz látható néhány amerikai moziban.

Hirdetés

Valószínűleg az elmúlt évtizedek legváratlanabb és egyben legszürreálisabb filmes sikere a Sharknado diadalmenete. Anthony C. Ferrante rendező munkája minimális költségvetésből készült - ami persze meg is látszik a színészi játék, a vizuális effektek minőségén -, és nem is jósoltak neki nagy jövőt.

Ám a filmes katasztrófaturisták rátaláltak erre a gyöngyszemre, így kisebb kultusz alakult ki körülötte, nem véletlen, hogy máig az elsők között szerepel a világ legrosszabb filmjeit gyűjtő listákon és számtalan folytatást is megélt. 

Hirdetés

A teljesen abszurd történet szerint Los Angelest tornádók sújtják, amelyek akkora erejűek, hogy a vizet felkavarva cápákat repítenek a levegőbe. Ezek elől elmenekülni pedig nem lehet, így főhőseinknek (Jaason Simmons és Tara Reid) fel kell vennie a harcot. 

A SyFy produkciója 10 évet követően "végre" a mozikba is eljut, hiszen a neves évfordulónak köszönhetően augusztus 15-én és 16-án az amerikai nézők nagyvásznon is megtekinthetik az alkotók ígérete szerint még több cápát és vizuális trükköt tartalmazó filmet. Íme egy kis trailer hozzá: 

A készítők ráadásul a Barbie sikerét is meglovagolták, így egy olyan plakáttal is előrukkoltak, ahol a híres rózsaszín autót cápák veszélyeztetik, Ken kezében pedig egy láncfűrész van: 

Remélhetőleg hozzánk is eljut majd ez a változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.