Hirdetés

Escape From Planet Earth - Trailer

|

A The Weinstein Company ezúttal az animációs kategóriában méretteti meg magát családi stílusban, melynek főszereplői kék űrlények.

Hirdetés

A 3D-s animációs vígjáték történetének középpontjában egy Scorch Supernova (Brendan Fraser) nevű űrhajós áll, aki a kék űrlények lakta Baab bolygó első számú nemzeti hőse. Scorch számtalan veszélyes küldetés után öccse tiltakozása (Rob Corddry) ellenére elvállal egy újabb öngyilkos küldetést, amelyre parancsnoka (Jessica Alba) küldi egy életveszélyes bolygóra. Scorch önfejűségének köszönhetően csapdába sétál, amelyet a megtestesült gonosz, Shanker (James Gandolfini) esztelt ki számára, így Garyre (és családjára) marad a hatalmas feladat, hogy megmentse testvérét. A The Weinstein Company animációja 2013. február 14-én mutatkozik be a nagyérdemű számára, ám a dátum kizárólag a tengerentúlra érvényes. Szinkronhangok: Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Brendan Fraser, James Gandolfini, Craig Robinson and Rob Corddry.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.