Hirdetés

Evidence - Az első trailer és poszter

|

A Negyedik típusú találkozások rendezője ezúttal egy horror-thriller párosítással szeretne a figyelem középpontjába kerülni, amelyhez tipikus mellékszereplőnek való színészeket válogatott össze.

Hirdetés

Az Evidence című horror-thriller ugyan nem váltja meg a világot, de egyszeri nézésre tökéletes lehet. A Negyedik típusú találkozások rendezője, Olatunde Osunsanmi ezúttal egy detektív párost állít a történet középpontjába, akik szeretnék kideríteni, hogy mi történt egy brutális mészárlás helyszínén. Számos felvételt találtak, amelyek azt mutatják, hogy egy csoport embert arra kényszerítettek, hogy harcoljanak az életükért és egy titokzatos gyilkos egyesével levadássza őket. A tengeren túl júliusban kerül mozikba a film, itthon lehetséges, hogy kizárólag DVD-re jön, még nem lehet tudni. A főbb szerepekben a True Blood című sorozatból ismert Stephen Moyer és a Silent Hill színésznője, Radha Mitchell. A folytatásban posztert és trailert is találtok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.