Hirdetés

Ewan McGregor a függőség útján segíti a lányát a Bleeding Love trailerében

|

Apa és lánya együtt szerepel a drámában.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedekben számtalan film készült a függőségről, s arról is, hogy mennyire nehéz valaki mellett állni egy ilyen helyzetben. A családtagok és a barátok természetesen szeretnének segíteni, de egy idő után fel kell ismerniük, hogy ők is saját életükért felelősek. 

Erről a dilemmáról szól Emma Westenberg első egész estés rendezése. A rendezőnő minden bizonnyal úgy gondolta, azon áll vagy bukik majd a filmje sikere, hogy mennyire átélhető az apa-lánya kapcsolat, épp ezért a két főszerepre be is castingolta Ewan McGregort és lányát, Clarát.

Hirdetés

A trailer alapján az elég egyértelműnek tűnik, hogy ők ketten remekül működnek a vásznon is, igaz,  a filmet vetítették már néhány fesztiválon, óriási sikert pedig azért nem aratott. De lássuk meg a saját szemünkkel, milyen is a kész alkotás. Ebből kaptunk most egy kis ízelítőt: 

Ami egyébként műfajilag egy road movie lesz, amely során a főhősök különleges karakterekkel találkoznak, akiket többek között Jake Weary (Valami követ, Animal Kingdom), Clara McGregor (Maestro, Amerikai Horror Story), Travis Hammer (Végtelen égbolt, Nyugtalanság) és Kim Zimmer (One Life to Live, The Guiding Light) alakít. 

A film a tengerentúlon február 16-án kerül a mozikba, s reméljük, hozzánk is megérkezik majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.