Hirdetés

Ewan McGregort hotelbe zárják az Egy úr Moszkvában előzetesében

|

Angol humorral átszőtt szovjet múltidézés.

Hirdetés

Március végén regényadaptáció érkezik a Paramount+-ra: Amor Towles bestsellerét, az Egy úr Moszkvában című regényét viszi limitált szériaként kisképernyőre a streamingplatform, melyben Ewan McGregor játssza a főszerepet.

A történet Alekszandr Rosztovot helyezi középpontba, akit a szovjet hatalomátvétel első éveiben ítélnek házi őrizetre a Metropol hotelbe, így a Szovjetunió legviharosabb évtizedeit a hotel négy fala mögül kell átélnie, ami egy igencsak groteszk élményt vetít előre.

Hirdetés

McGregor mellett Mary Elizabeth Winstead, Leah Harvey, Johnny Harris, Paul Ready, Alexa Goodall, John Heffernan, Lyés Salem és Fehinti Balogun is felbukkannak a szériában. A széria showrunnere, készítője és írója Ben Vanstone. Az Egy úr Moszkvában március 29-től lesz streamelhető a Paramount+-on, mi a SkyShowtime-on láthatjuk majd, de egyelőre nem tudni, hogy mikor.

Ti olvastátok a forrásregényt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.