Hirdetés

Ez a horrorsorozat fél perc alatt téged is beránt

|

A From című sci-fi horror 30 másodpercben képes elérni azt, melyet más trailerek 2-3 perc alatt sem tudnak.

Hirdetés

Halloween van, és ilyenkor a csapból is a horrorfilmes és -sorozatos tartalmak folynak. Nehéz is ilyenkor első blikkre eldönteni, hogy mi lesz majd valóban egy kiváló horrorfilm, és mi próbálja csupán eladni magát annak tucathorror létére. Aztán vannak azok a próbálkozások, amiket egyelőre nem lehet besorolni, de abszolút kíváncsivá tesznek minket.

Hirdetés

Ebbe a kategóriába sorolnánk az Epixen februárban debütáló From című sorozatot is, melyhez most egy 30 másodperces kedvcsinálót dobtak ki - és jelentjük, minket berántott!

A hivatalos szinopszis szerint egy közép-USA-beli városka mindenkit rabul ejt, aki belép a határain belülre. Az ott ragadt lakosok próbálnak kiutat találni a fogságból, valamint túlélni az éjszakákat, amikor is a közeli erdőkből félelmetes teremtmények kezdik el terrorizálni a városlakókat. A sorozatban az a Harold Perrineau lesz a főszereplő, aki a Lostban már együtt dolgozott a From producereivel, Jack Benderrel és Jeff Pinkerrel.

Az ilyen előzetesek után azért gondolkodóba esünk, hogy szükség van-e ennél több időre ahhoz, hogy valóban felkeltsék a nézők érdeklődését? Titeket is megfogott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.