Hirdetés

Ezért lesz érdemes IMAX-ben nézned az Oppenheimert

|

Christopher Nolan már régóta igehirdetője az IMAX formátumnak, ám az Oppenheimerrel új szintre fog lépni.

Hirdetés

Alig másfél hónap választ el minket Christopher Nolan soron következő, nagyszabású mozifilmjének, az Oppenheimernek a premierjétől. A legutóbbi trailerre azóta is csorgatjuk a nyálunkat, most pedig egy kulisszák mögötti videóval fokozzák a várakozásunkat, melyben a készítők és a színészek 1-2 mondat erejéig promótálják a filmet - annak is az IMAX-változatát.

Hirdetés

Nolan már szinte a kezdetektől fogva felkarolta az IMAX-et - emlékezetes, hogy még A sötét lovag első 10 percét is IMAX kamerákkal vette fel, akkor, amikor még a többség azt sem tudta, hogy mi fán terem ez a szó. Most az Oppenheimerrel emeli a téteket Nolan, hiszen a fekete-fehér felvételeken is IMAX kamerákkal forgattak, ami már csak azért is pikantéria, mivel a fekete-fehér filmek korszakában még nem létezett ez a technológia.

Az Oppenheimer július 20-án érkezik a hazai mozikba olyan nevekkel, mint a címszerepben felbukkanó Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh vagy Rami Malek - hogy tényleg csak a lista krémjét említsük.

Ti IMAX-ben fogjátok megtekinteni Nolan új filmjét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.