Hirdetés

Ezt sem láttuk jönni: kínai remake készült az Anakondából

|

Most sem bírnak a kígyókkal.

Hirdetés

Az Anakonda az 1990-es évek méltán népszerű "kultfilmje". A többek között Jon Voight és Jennifer Lopez főszereplésével késült film klasszikus kalandmozi, aminek a címe bizony nem árul sok zsákbamacskát: a National Geographic óvatlan stábja egy veszedelmes óriásikígyóval találkozik, amely elől aztán menekülni kell. 

Bátor kínai filmkészítők most úgy döntöttek, remake-et forgatnak ebből az alkotásból, ehhez pedig meg is érkezett a trailer. Ezúttal cirkuszművészeket követünk, akik a korábbi verzióhoz hasonlóan túl későn veszik észre, hogy egy óriáskígyó veremébe kerültek. Innen pedig jön az öldöklés és az első ránézésre meglehetősen logikátlanul felépített menekülés. 

Hirdetés

Az előzetes meglehetősen egyértelműen mutatja be, hogy mire számíthatunk ettől a filmtől. Igencsak rossz minőségűnek tűnik a vállalkozás, ugyanakkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy meglesz a maga szórakoztató mivolta. Ráadásul a készítők az európai nézőkre is gondoltak, így már az előzetest is angol felirattal élvezhetjük. 

A film Kínában már látható a mozikban, amerikai és európai forgalmazásról még nem tudni. Ti megnéznétek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.