Hirdetés

Fák jú Tanár úr 3 - befutott a szinkronos trailer

|

Már a harmadik résszel folytatódik a német vígjátéksorozat, amelyben természetesen visszatér a rajongók kedvence, Elyas M'Barek is Zeki Müller szerepében. Nézzétek meg, hogy ezúttal mi történik vele.

Hirdetés

Az első Fák jú tanár úr kellemes kis szórakozást nyújtott, amíg tartott és a másodiknak is voltak szórakoztató pillanatai, noha már érezhető volt rajta, hogy érdemes lenne megállni. A nézők azonban harmadszorra is bizalmat szavaztak a szériának a pénzükkel. 

Hirdetés

A Fák jú tanár úr 3-ban Zeki Müllerre (Elyas M'Barek) új tanév és új problémák várnak a Göthe középiskolában, ugyanis a pályaválasztási tanácsadó sötét jövőt jósol az osztály tagjainak, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek, csalódottságukban pedig még több bajt kevernek. Ennek hatására Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy átrugdossa őket az érettségin. Nézzétek meg az alábbi szinkronos előzetesben, hogy mire számíthattok a folytatástól: 

A Fák jú tanár úr 3 valamikor a nyár folyamán kerül a hazai mozikba Bora Dagtekin rendezésében, aki a korábbi részt is írta és rendezte. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.