Hirdetés

Falusi paráztatással hangol a When Evil Lurks trailere

|

Érkezik az egyik legfélelmetesebbnek kikiáltott horrorfilm rendezőjének új filmje.

Hirdetés

Itthon viszonylag még mindig kevesen ismerik Demián Rugna 2017-es filmjét, az Aterradost, ami az angol horrorpiacokat Terrified címmel hódította meg. Aki egyszer látta, az minden bizonnyal nehezen fogja elfelejteni, hiszen a 2010-es évek egyik legijesztőbb filmélményéről beszélhetünk.

Rugna most hat év elteltével ismét író-rendezőként tér vissza, a When Evil Lurks című munkája pedig két héttel az amerikai premier előtt hangulatos és bőr alá kúszó trailert kapott.

Hirdetés

Mint az az alábbi képsorokból kiderül, a film nem fog finomkodni. A gonosz szó szerint elszabadul ebben a kis faluban, amelynek lakói kétségbeesetten próbálnak meg túlélni, miközben valami démonféleség készül megszületni a faluhatáron belül. Bár a fősodor egyértelműnek tűnik, minden bizonnyal ezúttal is kapunk valami meghökkentő fordulatot Rugnától.

Ti láttátok már a Terrifiedot? Várjátok Rugna új alkotását?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.