Hirdetés

Hangulatos a Fekete Párduc első előzetese

|

Ahogy megígérték, nézhetjük is 2018 legelső Marvel filmjének előzetesét, ráadásul rögtön magyar felirattal ellátva.

Hirdetés

A Marvel Studios tegnap közzétette a Pókember: Hazatérés és Thor: Ragnarök után soron következő produkció, a Fekete Párduc első poszterét (lásd lejjebb), mellette pedig megígérték a teaser trailer érkezését. Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott karakter újult erővel tér vissza egy saját kalandra 2018 elején, mielőtt csatlakozna a többiekhez végtelen háborúzni. A film kedvcsinálója a ma éjjeli NBA döntősorozat negyedik meccse alatt meg is érkezett, a vagány képsorokat rögtön magyar felirattal leshetitek meg a Marvel Magyarország jóvoltából. 

Hirdetés

A film T'Challa történetét követi, aki apja, Wakanda királyának halála után hazatér az elszigetelt, technikailag fejlett afrikai nemzetébe, hogy elfoglalja jogos uralkodói helyét. Ám amikor egy erőteljes régi ellenség újra feltűnik, T'Challának királyként és Fekete Párducként is meg kell állnia a helyét egy félelmetes konfliktusban, amin Wakanda és az egész világ sorsa múlik. Árulásokkal és veszélyekkel szembenézve, a fiatal királynak össze kell szednie szövetségeseit, hogy a Fekete Párduc teljes erejét felszabadítva legyőzze ellenségeit és elhozza a népe biztonságát.

A Fekete Párducot Joe Robert Cole forgatókönyve alapján az elhivatott Ryan Coogler rendező viszi tető alá, ami a tervek szerint 2018. február 15-én debütál a hazai mozikban.

A címszereplőt alakító Chadwick Boseman mellett a főszerepekben feltűnik Michael B. Jordan (Killmonger), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W'Kabi), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri), Andy Serkis (Ulysess Klaue), Florence Kasumba (Ayo), Winston Duke (M'Baku) és Letitia Wright (Shuri). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.