Hirdetés

Fékezhetetlen - Magyar feliratos előzetes

|

A Fékezhetetlen történetének középpontjában álló Bondurant fivéreket olyan nevek keltik életre, mint Tom Hardy, Shia LeBeouf és Jason Clarke, akikkel megismerkedhetünk a legújabb feliratos előzetesben.

Hirdetés

A történetetben három fivér kalandjait követhetjük figyelemmel Virginiában a szesztilalom idején. A bűnözés a csúcspontjára hág, s ebben a mocskos világban kell a fiúknak bizonyítatniuk egymás és a család iránti hűségüket. A forgatókönyvet John HillCoat tárja Matt Bondurant "The Wettest County in the World" című regénye alapján a nagyközönség elé. A hazai mozikba szeptember 13-án érkezik a film olyan szereplőkkel, mint Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce, Gary Oldman, Jessica Chastain és Mia Wasikowska.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.