Hirdetés

Felmérés 2012 legvártabb filmjeiről

|

Ha idén úgy éreztétek, hogy remek felhozatal volt, akkor jövőre egyenesen orrvérzésig nézhetitek majd a blockbusterek premierjeit, de melyeket várjuk a legjobban?

Hirdetés

A Fandango honlapja közzétett egy szavazást 2012 legvártabb mozijairól a fiúk és lányok körében, amelyre emberek ezrei válaszoltak és remek kis végeredmény született. Az alábbi felsorolás remekül mutatja a két nem igényeit, a Hobbit és A bosszúállók pedig abszolút nyerőnek bizonyultak. Érdekes módon a nőket nem érdekli A sötét lovag - Felemelkedés, ráadásul egyik fél listájában sem szerepelnek olyan további nagy címek, mint a Prometheus, A csodálatos Pókember, a Szellemlovas 2, a John Carter, az Amerikai Pite 4, vagy éppen a Jégkorszak 4. Esetleg A feláldozhatók 2, Madagaszkár 3, James Bond: Égszakadás? Áh, inkább nézzétek meg mire jutott a szavazás a tovább mögött.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.