Hirdetés

Fény az óceán felett trailer - a partra sodort baba

|

Egy szerelmes pár megment egy partra sodort újszülöttet és sajátjukként nevelik fel, de ezzel lehet, hogy életük legnagyobb hibáját követték el.

Hirdetés

Derek Cianfrance (Kék Valentin, Túl a fenyvesen) új filmmel jelentkezik, amire már korábban felhívtuk a figyelmeteket, főleg a lányokét, hisz a rendező a kivételes Blue Valantine után újra drámát rendezett, ez a The Light Between Oceans, avagy magyarul a Fény az óceán felett.

Hirdetés

Nem hiszem, hogy a két főszereplőt, Michael Fassbendert és Alicia Vikandert különösebben be kéne mutatni (akik mellesleg a való életben is egy párt alkotnak), igazán miattuk várjuk ezt a megható drámát, amiben egy pár egy reggelen különös dolgot fedez fel a világítótornyuk partjánál, a víz egy kosarat sodor a partra benne egy újszülöttel. Nincs szívük magára hagyni és felnevelik, de időközben feltűnik a gyerek eredeti családja is. 

A Vulture jóvoltából kaptunk egy új előzetest a filmhez:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.