Hirdetés

Feszült előzetesen Elizabeth Olsen új sorozata, a Love & Death

|

Vajon ki állhat a kisvárosi brutális gyilkosság hátterében?

Hirdetés

Bár néhány másodpercnyi bepillantást már kaptunk az HBO Max 2023-as felhozatalát promótáló videóban az Elizabeth Olsen és Jesse Plemons fémjelezte pszichológiai drámából, az első konkrét előzetesre egészen sokáig kellett várni. Most viszont végre megérkezett a nyomasztóan feszült, és felettébb hangulatosnak ígérkező Love & Death tartalmasabb kedvcsinálója.

Az igaz történeten alapuló széria középpontjában két templomba járó házaspár - Candy (Elizabeth Olsen) és Pat Montgomery (Patrick Fugit), valamint Betty (Jennifer Neala Page) és Allan Gore (Jesse Plemons) - áll, akik élvezik a kisvárosi családi életet Texasban.

Hirdetés

1980-ban azonban tragikus fordulatot vesznek az események, amikor Candy Montgomery-t megvádolják barátnője, Betty brutális baltás meggyilkolásával.

A hétrészes minisorozatot Lesli Linka Glatter (Homeland: A belső ellenség) rendezte, míg az írásért David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok, Goliath) felelt Joe Bob Briggs és Jim Atkinson 1984-ben megjelent könyve, az esetet feldolgozó "Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs" alapján. Íme az első kedvcsináló hozzá: 

A Love & Death április 27-én startol el az HBO Max kínálatában, mindjárt három epizóddal, ezt követően viszont heti lebontásban érkeznek majd az új részek. További szerepekben feltűnik még többek között Olivia Grace Applegate (Eufória, Driven), Fabiola Andújar (Walker, SKAM Austin), Kira Pozehl (Bűnök és előítéletek, A párterápia) és Krysten Ritter (Jessica Jones, Nagy szemek).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.