Hirdetés

Feszült előzetesen tér vissza a Tokyo Vice

|

Jake Adelstein kalandjai a tokiói alvilágban februárban folytatódnak az HBO Maxon.

Hirdetés

2022 első felének egyik nagy projektje volt a Tokyo Vice című sorozat az akkor még HBO Maxnak nevezett platformon, ami Jake Adelstein azonos című önéletrajzi könyvét dolgozta fel. 

A széria végül meggyőzte a fejeseket, hogy berendeljék egy második évadra, amire idén februárban kerül majd sor, és lehetséges, hogy akkor már a Maxra átkeresztelt streamingszolgáltatáson nézhetjük majd, a változást az HBO Magyarország egy sajtótájékoztatón jelentette be a napokban.

Hirdetés

Ansel Elgort visszatér Ken Watanabéval a két főszerepben, de két újoncot is avat a második évad Miki Maya (Night Doctor, Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy bűntény) és Yosuke Kubozuka (Némaság, Kötelesség/Szégyen) személyében. Az alábbi trailerben a régi és új arcok is felbukkannak, ahogy az is nyilvánvaló, hogy a folytatás sem marad hidegrázós vagy körömrágós jelenetek nélkül.

A Tokyo Vice második évada február 8-án rajtol el. Nektek tetszett az első évad? Beneveztek a folytatásra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.