Hirdetés

Feszült és izgalmas előzetest kapott a The Comey Rule sorozat

|

A Donald Trumpra fókuszáló kétrészes minisorozat idén ősszel fog megjelenni.

Hirdetés

A The Comey Rule sorozatot már akkor megszerettük, amikor idén júniusban megjelentek róla az első hivatalos képek, és félhomályból láthattuk, hogy a háromszoros Golden Globe-jelölt színészzseni, Brendan Gleeson hogyan fest Donald Trumpként. Most pedig egy végtelenül izgalmas és már-már feszült thrillerbe átcsapó előzetest is kaptunk a sorozathoz, ami láttán igencsak érdemes lesz odafigyelni erre a szériára.

Hirdetés

A Showtime égisze alatt készülő The Comey Rule az egykori FBI-igazgató, James Comey bestsellerén, az A Higher Loyalty-n alapul Őt a kétszeres Emmy-díjas Jeff Daniels fogja alakítani, míg Trumpot az Erőszakikból és A Guardistából ismert Brendan Gleeson. Az előzetest látva mindkét színész teljesen elveszik a szerepében (érdemes figyelni, hogyan játszik Gleeson a szájával), mellettük pedig olyan színészek fognak még felbukkanni, mint Holly Hunter, Jonathan Banks, Michael Kelly vagy éppen Scott McNairy.

A The Comey Rule most szeptember 27-én fog debütálni (ha minden igaz, aznap csak az első epizód, 28-án pedig a következő). Ti is kíváncsiak vagytok már, mi sül ki ebből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.