Hirdetés

Feszült thrillerben küzd meg egy vámpírral Guy Pearce, íme az első előzetes

|

Megérkezett a Lionsgate legújabb filmjének, a Sunrise-nak az első előzetese.

Hirdetés

A Lionsgate stúdió közzétette Guy Pearce (Memento) és Alex Pettyfer (Magic Mike, Lopott idő) fémjelezte legújabb horror-thriller, a vámpíros Sunrise film első kedvcsinálóját, melyet alább tekinthettek meg ti is.

A történet szerint amikor egy Fallon nevű exzsaru (Alex Pettyfer) visszatér egy szörnyű bűntény helyszínére, az észak-írországi vidéki város lakói hamarosan rájönnek, hogy a látogató valójában egy vámpír, aki vérrel és félelemmel táplálkozik. Miután azonban egy kedves bevándorló család összebarátkozik vele, az ösztönös gyilkosnak választania kell a bosszú és a megváltás között. 

Hirdetés

A Sunrise rendezője az ír Andrew Baird, aki korábban a Zone 414 és a One Way című filmeket, valamint rengeteg rövidfilmet készített, míg a forgatókönyvet az Oscar-díjra jelölt Ronan Blaney (Boogaloo and Graham) írta. Pearce és Pettyfer mellett feltűnik még a történetben Olwen Fouéré, Kurt Yaeger, William Gao, Crystal Yu és Forrest Bothwell.

A film január 19-én debütál az amerikai mozikban, VOD-on és digitális formában egyszerre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.