Hirdetés

Fizika vagy metafizika? – Red Lights trailer

|

Egy újabb természetfeletti thrillerre csak legyintene az ember, de ha a stábban olyan nevek vannak, mint Cillian Murphy, Sigourney Weaver vagy Robert De Niro, mindjárt más a helyzet.

Hirdetés

Főleg ha a filmet az Élve eltemetve című Ryan Reynolds kamaradarabot jegyző Rodrigo Cortéz készíti. A történet szerint két racionalista tudós (Murphy és Weaver) próbálja leleplezni a különböző természetfelettinek látszó eseteket egészen addig, amíg nem találkoznak a De Niro alakította rejtélyes figurával, aki miatt addigi álláspontjukat át kell gondolniuk. A film a Sundance Filmfesztiválon debütált és a stábot olyan nevek erősítik még, mint a mostanában egyre felkapottabb Elizabeth Olsen (az Olsen-ikrek sokkal tehetségesebb hugikája), vagy a két brit nagyágyú Joely Richardson és Toby Jones.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.