Hirdetés

Flight - Trailer és Poszter (Update)

|

Megérkezett Robert Zemeckis legújabb filmjének előzetese, melyben a repülőgép és katasztrófa szavakat keverve már kitalálhatjuk a jellegét.

Hirdetés

Útóbbi években Robert Zemeckis (Forrest Gump,Számkivetett) nem rendezett élőszereplős filmet, azonban most megérkezett legújabb drámájának az előzetese és igen ígéretesnek tűnik. A főszerepben Denzel Washington(Kiképzés , Amerikai gengszter), aki csodával határos módon "sikeresen landol" egy katasztrófa szélén álló géppel. Mint ilyenkor lenni szokott kikiáltáják hősnek...De mi is történt valójában ? Mi vagy ki okozta a balesetet? Ezekre a kérdésekre próbálja megtalálni a választ.

Update: Feliratos előzetessel kiegészítve! A film magyar címe: Kényszerleszállás!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.