Hirdetés

Folytatást és előzetest kapott a Hétköznapi Vámpírok sorozat

|

A szeptember 2-án érkező harmadik évad egy másfélperces ízelítőt kapott, miközben a csatorna a negyedik szezont is berendelte.

Hirdetés

Több mint egyéves szünet után végre visszatér a Hétköznapi Vámpírok sorozat az FX-en a harmadik évaddal - a premier pedig sokkal hamarabb itt van, mint gondolnánk, hiszen szeptember 2-án fog debütálni a legújabb rész. Az FX csatorna a közelgő alkalom apropójából pedig végre egy másfél perces előzetessel is előrukkolt.

Hirdetés

A második évad fináléjában lehullt a lepel mindenki kedvenc familiárisáról, Guillermóról (Harvey Guillén), ami az előzetes alapján új dinamikát fog eredményezni a Staten Island-i vámpírcsoportban. Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou), valamint az energiavámpír, Colin Robinson (Mark Proksch) a helyi vámpír kolónia felett igyekeznek átvenni a hatalmat, miközben kaszinókba ruccannak ki, vérfarkasokkal és vízköpőkkel mérik össze az erejüket, valamint olyan fundamentális dolgokról is elmélkednek, hogy vajon a vámpírok élete több lehet-e non-stop vérszívásnál. Első blikkre ebben az évadban is kiváló szórakozásban lesz részünk.

Az FX nem is bízta a véletlenre a sorozat sorsát, még a szeptemberi premier előtt be is rendelték a negyedik évadot, úgyhogy még egy darabig nyomon tudjuk követni Nandorék kalandjait. Ti mit szóltok az előzeteshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.