Hirdetés

Folytatódik a Sötét Lovag Trilógia? - Teóriák, és spekulációk

|

Mint tudjuk, már javában folynak az „Igazság Ligája” című - a DC Comics hőseit fókuszba állító - szuperprodukció előkészületei, melynek oszlopos tagja maga Batman is. A kérdés csupán az, hogy „melyik?” A Nolan féle Sötét Lovag, vagy egy teljesen újragondolt Batman?

Hirdetés

2012 nyarán került a mozikba a Sötét Lovag Trilógia záró része, amit bár befejező epizódként említenek, mégis, rengeteg utalást tartalmazott egy esetleges folytatás, vagy spin-off létrejöttére. A teljes bizonytalanságot a rendező, és a színeszék nyilatkozatai erősítik meg még jobban, viszont úgy néz ki, legtöbbjük szívesen benne lenne egy esetleges folytatásban. Ugyanis Bale örömmel magára öltené újra a denevér köpenyt, persze ha csak továbbra is Nolan marad a rendező, aki nem mellesleg azt mondta szívesen besegítene egy esetleges folytatásba! Az Alfredet megformáló Michael Caine is szívesen visszatérne ugyanúgy mint Anne Hathaway a Macskanő szerepében. Azt se felejtsük el, hogy a trilógia minden egyes epizódja jól teljesített a kasszáknál, és a kritikusok és a rajongók tetszését is elnyerték.

Hát akkor mi állhat a Warner útjába egy esetleges folytatás elkészítésében? 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.