Hirdetés

Folytatódik az érzelmi hullámvasút az Üdv Wrexhamben! 2. évadában

|

Ryan Reynolds és Rob McElhenney még mindig nagyon szórakoztató, de ehhez az évadhoz zsebkendő is kell majd.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott nemrégiben az Üdv Wrexhamben! című sorozat, ám a széria alapötletét vizsgálva ez nem is túl nagy meglepetés, hiszen ennél abszurdabb dolgot nagyon ritkán olvasni: két amerikai színész megvesz egy amatőr walesi klubot és megpróbálja őket úgy feljebb juttatni a brit futballpiramisban, hogy nekik semmi fogalmuk nincs a sportágról.

Mégis mi sülhet ki ebből? Többek között az elmúlt évek legszívmelengetőbb sorozata, amelyből persze a dráma sem hiányzott, hiszen végül nem jött össze a feljutás.

Hirdetés

Épp ezért nő a tét a második szezonban, hiszen Reynolds gondterhelten mondja egy ponton társának, hogy ha idén sem sikerül feljebb kerülni, az egész klub gondban lehet.

A vidámság persze most sem hagyja el a walesi városkát, hiszen még az angol király is meglátogatja őket, illetve folytatódnak az első évadból ismert közös éneklések is. A játékosok pedig egyöntetűen azt mondják, ez lehet az ő szezonjuk. 

Az új évad szeptember 12-én érkezik (az első a Disney+-on tekinthető meg és minden bizonnyal a második is arra fog felkerülni), mi pedig biztosan ott ülünk majd a virtuális lelátón!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.