Hirdetés

Frankenstein a középiskolába költözik a Lisa Frankenstein előzetesében

|

Ez nem az a szörny, akit ismerünk.

Hirdetés

Biztos mindenki ismeri az amerikai tinivígjátékokat a 2000-es évek elejéről. Ezekben a sportoló, menő srácba rendre egy olyan lány volt szerelmes, aki az iskolai hierarchia másik végén állt.

Az viszont már mindig az első jelenetben is egyértelmű volt, hogy mi lesz a történet vége. Nyilván nem ezek a filmek voltak a művészet csúcsteljesítményei, de azért legyünk őszinték, guilty pleasure-ként máig sok helyen feltűnnek. 

Hirdetés

Ezt a világot idézi meg a Lisa Frankenstein előzetese, ám már a címből is láthatjuk, hogy némi csavarral. A történet főszereplője ugyanis egy Kathryn Newton által játszott tinilány, aki egy viktoriánus szörnyet talál maga mellett egy rejtélyes vihar következtében, ám ő nem ijed meg: megpróbálja belőle felépíteni az álompasit. A manapság oly népszerű horror-vígjáték műfajának újabb darabja lehet tehát ez, amelynek a szereplőgárdája is remek: Newton mellet Cole Sprouse, Carla Gugino, Liza Soberano, Joe Chrest és Henry Eikenberry is feltűnik a filmben. 

A film premierjét 2024 Valentin-napjára időzítették, és nem lepődnénk meg, ha hazánkba is eljutna. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.