Hirdetés

Frankenweenie – Trailer (Update)

|

A kutya-fiú barátság mindig tuti sztori Hollywoodban. Még akkor is, ha ez a síron túlra nyúlik, és a rendező a rémmesék nagymestere.

Hirdetés

Tim Burton újabb stop-motion bábfilmje tulajdonképpen első 1984-es élőszereplős rövidfilmjének remakeje, amiért a Disney anno meg is vált az ifjú rendezőzsenitől, de az Alice Csodaországban sikere okán hagyták, hogy egészestés animációs filmmé bővítse azt. A történet szerint egy kisfiú – név szerint Victor Frankenstein – kutyája elpusztul, de a gyermek ezen nem tudja magát túltenni, ezért összeférceli és feltámasztja az ebet. Ezt azonban a helyi lakosok nem nézik jó szemmel. Szigorúan véve ez Burton második stop-motion rendezése – a Karácsonyi Lidércnyomás az ő gyermeke ugyan, de Henry Selick rendezte – viszont az eredeti film fekete-fehér stílusát megtartotta a rendező.

Update: feliratos verzióval ellátva!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.