Hirdetés

Free Birds - Az új animáció első előzetese

|

A Horton rendező előállt következő animációs filmjével, amit a Relativity Media mutat be november elsején: mozgásban a Free Birds!

Hirdetés

A Free Birds történetében két pulkya játssza a főszerepet, akik visszautaznak az időben annak érdekében, hogy megakadályozzák azt a hagyományt, amikor Hálaadáskor pulykát esznek az emberek. A Free Birds szemmel láthatóan kedves karakterekkel, tetszetős megvalósítással és egy nagy adag humorral rendelkezk, ráadásul az eredeti szinkronhangok között olyan neveket találunk, mint Owen Wilson, Woody Harrelson, Amy Poehler, Dan Fogler és Keith David. Az animációs film november elsején jelenik meg külföldön, 3D-ben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.