Hirdetés

Freud és a Narnia írója vitázik a Freud's Last Session előzetesében

|

Istenről és az emberi lélek rejtelmeiről.

Hirdetés

Anthony Hopkins nem mást, mint a híres pszichoanalitikust, Sigmund Freudot formálja meg Matt Brown filmjében. Ez a tény már önmagában okot ad arra, hogy érdeklődve figyeljük a film sorsát, hiszen egy ilyen kaliberű színésznek egy ilyen ikonikus figurát eljátszani igazán hálás feladattá válhat.

Reméljük, hogy a Freud's Last Session más téren is kielégítő lesz majd. 

Hirdetés

A film nem sokkal a második világháború kitörését követően játszódik. Arról az időszakról van szó, amikor a teológus/író C.S. Lewis (Matthew Goode) családjával Bécsből Londonba költözik - abba a Londonba, ahol történetesen Freud is aktívan tevékenykedik.

A Freud's Last Session kettejük fiktív találkozására fog koncentrálni, amely találkozás során ők ketten megvitatják Istenről, hitről, emberről és emberi lélekről alkotott nézeteiket (Lewis ugyanis hívő volt, míg Freud ennél merőben más gondolkodásmóddal rendelkezett). Maga a film egyébként egy színdarab mozgóképes adaptációja, amelyet Mark St. Germain írt. Na de lássuk az előzetest:

Az Alan Greisman, Hannah Leader, Tristan Lynch, Rick Nicita, Robert Stillman, illetve Meg Thomson produceri felügyelete alatt készült film forgatókönyvét Matt Brown és Germain írta és a Sony Pictures Classic forgalmazásában látható majd. A további szerepekben Liv Lisa Fries-t és Jodi Balfour-t láthatjuk.

A Freud's Last Session a Los Angeles-i Filmfesztiválon fog debütálni még ebben a hónapban, viszont majd csak december 22-én lesz a premierje. Remélhetőleg hozzánk is eljut.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.