Hirdetés

Frozen Ground - Trailer Nicolas Cage visszatérésével?

|

Megkapta első előzetesét a Scott Walker rendezte Frozen Ground című thriller, melyben Nicolas Cage talán végre-valahára hozza az alapszintet és élvezhető filmmel rukkol elő.

Hirdetés

A Frozen Ground története a fagyos Alaszkába kalauzol el minket, ahol Flothe nyomozó (Nicolas Cage) utcalányok rejtélyes halálának ügyében nyomoz. A nyomok egy Robert Hansen (John Cusack) nevű férfihoz vezetnek, aki azonban 13 éve eltűnt a nyilvánosság elől. A hullák egyre csak szaporodnak, a félelem elharapódzik a kisvárosan és Flothe olyan hajtóvadászatot indít a tettes ellen, ami könnyen az életébe kerülhet. Cage és Cusack mellett a stábban üdvözölhetjük Vanessa Hudgens, 50 Cent és Dean Norris színészeket is, míg a film november 30-án mutatkozik be a tengerentúlon.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.