Hirdetés

Fullasztó előzetest kapott a Cyberpunk: Edgerunner

|

A Cyberpunk 2077 játékon alapuló anime első trailere töménységével akar minket beszippantani - vagy elriasztani.

Hirdetés

2020 egyik nagy videójátékos slágere a bugokkal teletüzdelt Cyberpunk 2077 volt, amit a gamerek messiásként vártak, hiszen a The Witcher játékokat fejlesztő CD Projekt Red készítette. A játék már csak a megjelenéskori minősége miatt is alaposan megosztotta a közönséget, ám a világépítését mindenki méltatta. Ezek után nem volt meglepetés, hogy nem sokkal később bejelentették a Cyberpunk 2077 világának spin-off sorozatát, a Cyberpunk: Edgerunnert, ami az ehhez a stílushoz nagyon passzoló anime műfajában került megvalósításra - ennek pedig alább nézhetitek meg az első trailerét.

Hirdetés

Gyakorlott trailerfogyasztók gyomrát is megülhetik a lenti képkockák, hiszen a háromperces videóba rengeteg mindent sűrítettek bele, ami a közepétől már szinte követhetetlenné is válik. Kíváncsiak lennénk egy statisztikára, hogy a Cyberpunk 2077 ismeretének hiányában hány ember érdeklődését keltette fel ez a tartalmilag és vizuálisan is fullasztó előzetes.

A Cyberpunk: Edgerunners egy tízrészes sorozat lesz, mely Night City bugyraiba fogja kalauzolni a nézőt a főhősökön: Daviden, Maine-en, Dorión, Kiwin, Pilaron, Rebeccán, valamint Lucyn keresztül. A széria showrunnere CD Projekt Redből ismert Rafal Jaki lesz, a széria pedig valamikor szeptemberben fog debütálni a Netflixen.

Mi a véleményetek a trailerről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.