Hirdetés

Megérkezett a Fullmetal Alchemist élőszereplős feldolgozásának teaser trailere

|

Egy újabb híres manga feldolgozása érkezik a mozikba hamarosan.

Hirdetés

Megérkezett az első teaser trailer a népszerű manga, a Fullmetal Alchemist élőszereplős feldolgozásáról. A 2001 és 2010 között futó sorozat világszinten több, mint 65 millió példányban kelt el. A manga eddig két anime feldolgozást kapott, a 2003-as "Fullmetal Alchemist"-et és a 2009-es, már sokkal hűbb alkotást "Fullmetal Alchemist: Brotherhood" címen.

Hirdetés

A Fullmetal Alchemist kitalált világa egy ipari forradalom utáni szerű korban játszódik, melyben az alkímia az egyik legfejlettebb tudományág. A főszereplők egy testvérpár, Edward és Alphonse Elric, akik a Bölcsek köve után kutatnak, hogy visszaszerezzék testüket, mivel Edward jobb karját és bal lábát, Alphonse pedig az egész testét elvesztette, miután sikertelenül próbálták alkímiával visszahozni halott édesanyjukat.

A film idén decemberben kerül bemutatásra Japánban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.