Hirdetés

Furcsa lesz Jennifer Lopez amazonos tartalma - trailer mesél róla, hogy mennyire

|

A The Greatest Love Story Never Told még februárban felkerül a streamingszolgáltatóra.

Hirdetés

Jennifer Lopez napjaink egyik legismertebb énekesnője, de emellett színész, táncos, divattervező és producer is egyben, így legalább egy alkotásával biztosan mindenki találkozott már élete során valamilyen formában. JLo meglehetősen elfoglalt mostanság is, hiszen új albummal és filmmel jelentkezett, mindkettő a This is Me... Now nevet viseli, amely kapott egy kísérőműsort is.

A This is Me... Now kulisszáiról, valamint JLo életéről is mesél az Amazon Prime Videóra érkező "filmes esemény", ami egyszerre lesz dokumentumfilm, klip, játékfilm és sok minden más is. 

Hirdetés

A The Greatest Love Story Never Told bemutatja, hogy Jennifer Lopez miként hozza tető alá eddigi legmerészebb projektjét: önállóan készít egy albumot és egy hozzá tartozó filmet, amely az "önszeretethez vezető húszéves útját tárja fel". A Jason B. Bergh (World of Dance, Life's A Tripp) által rendezett dokumentumfilm egyedülálló élményt ígér kulisszák mögötti pillanatokkal, bensőséges otthoni momentumokkal, a belső körének tagjaival (mint a produceri partnerei és régi munkatársai) készített interjúkkal, cameókkal (például Ben Affleck), valamint a dalok látványos vizualizációival: 

A The Greatest Love Story Never Told február 27-től látható az Amazon Prime Videón. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.