Hirdetés

Future World trailer - agyeldobós ez a Mad Max klón

|

James Franco, Milla Jovovich, Lucy Liu és Snoop Dogg megmutatják, hogyan kell Mad Max filmet csinálni alacsony büdzséből. Nem így.

Hirdetés

James Franco valószínűleg Hollywood egyik legelfoglaltabb színésze, tavaly például több mint egy tucat filmen dolgozott (nem is beszélve a Fülledt utcák c. sorozatról) és idén is legalább ennyivel bővülhet a portfóliója. Egy ezek közül a Future World nevezetű poszt-apokaliptikus thriller is, amely olyan érzetet kelt, mintha az Asylum gyártotta volna. Pedig valójában nem. 

Hirdetés

A Future World olyan, mintha egy ZS-kategóriás Mad Max lenne, amihez összeverbuváltak egy rakás ismertebb nevet: a főbb szerepekre James Franco, Milla Jovovich, Suki Waterhouse, Cliff "Method Man" Smith és Snopp Dogg írt alá, míg a rendezést maga Franco "érdeme", akinek Bruce Thierry Cheung (C. K. Williams élete) segített ebben. A sztoriról azonban felesleges beszélnünk, nézzétek meg az első trailert és mindent tudni fogtok a filmről.

Persze lehet, hogy a Future World az "olyan rossz, hogy már szórakoztató" kategóriát lövi majd telibe a minőségével, mindazonáltal az, hogy május 25-én a válogatott mozikban és iTunes-on, valamint az Amazonon debütál, nos az nem kecsegtet sok jóval. Nektek mi a véleményetek róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.