Hirdetés

Galaktikus utazásra visz minket a Pixar új filmjének előzetese

|

Elio címmel érkezik a híres animációs stúdió új filmje, amelyben az űrlények tanácsával kell szembenéznie egy kisfiúnak.

Hirdetés

Jövő év elején érkezik a Pixar animációs stúdiójának Elio című animációs filmje, melynek története szerint az idegen fajok tanácsa véletlenül egy kisfiút, Eliót hozza el a Földről, gondolván, hogy ő az emberiség vezetője.

Elio felveszi a szerepet, és megpróbálja elhitetni a tanáccsal, hogy ő bizony a Föld népességét képviseli.

Hirdetés

A rendezői székben Adrian Molina ül, aki a Coco esetében társrendező volt, illetve már a 2007-es L'ecsó óta dolgozik a Pixarnál, és most kapott lehetőséget az első rendezésére. A címszereplő, Eilo anyjának America Ferrera (Így neveld a sárkányodat, Superstore), Eliónak pedig Yonas Kibreab (Sweet Tooth, Into the Dark) adja a hangját.

A Pixar nemrég debütált filmjéről, az Elemiről már olvashatjátok a kritikánkat.

Az Elio 2024. március 1-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.