Hirdetés

Újabb előzetesen az Éjszakai játék

|

Méghozzá egyszerre viccesen és akciódúson.

Hirdetés

A Warner Studios brit divíziója kiadott egy friss, rengeteg új képsorral tarkított előzetest az új vígjátékukhoz, az Éjszakai játékhoz. A filmet az a John Francis Daley-Jonathan Goldstein duó rendezte, akik a Pókember: Hazatérés forgatókönyvéért is felelnek, ezt megelőzően a Vakációt dirigálták, legközelebbi nagy dobásuk pedig a Flashpoint lesz. Talán nekik is bejön az, ami a Marvelnek a Russo-tesókkal.

Hirdetés

Az új előzetes pedig továbbra is kellemesen viccesnek tűnik, amelynek középpontjában Max (Jason Bateman) és Annie (Rachel McAdams) állnak, akik megrögzött barkóba és egyéb társasjáték rajongók. Egyik este Max testvérének (Kyle Chandler) köszönhetően egy emberrablással és lövöldözéssel teli őrült estébe csöppennek ők és a barátaik is, amelynek ki tudja mi lesz a vége.

A szkriptért a Felvéve forgatókönyvírója, Mark Perez felel, Bateman, McAdams és Chandler mellett pedig feltűnik még Lamorne Morris, Jesse Plemons, Sharon Horgan, Kylie Bunbury, Chelsea Peretti, Jeffrey Wright, valamint Danny Huston, and Michael C. Hall is, nem beszélve a temérdek popkulturális utalásról, de az egyik rendező, John Francis Daley (ő volt Sweets a Dr. Csontban) már az előzetesben is kiszúrható. A bemutató a hónap végén, február 23.-án esedékes. Alább a korábbi előzetes szinkronos változata is megtekinthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.