Hirdetés

Gary Oldman visszatér a kémbizniszbe az Utolsó befutók előzetesében

|

Az Apple TV+-ra érkező széria felpezsdítheti a kissé megfáradt kémzsánert.

Hirdetés

Gary Oldman több mint tíz évvel a Suszter, szabó, baka, kém után készen áll arra, hogy ismét elmerüljön a kémek világában. Előzetest kapott ugyanis az Utolsó befutók (Slow Horses), az Apple TV+-ra érkező sorozat, amiben Oldman a Slough House nevű részleg megkeseredett vezetőjét, Jack Lambet alakítja - ez bizony az a csapat, ami a megbukott MI5 ügynököket tömöríti össze, és ahogy Lamb is nyilatkozik róluk, tele van vesztesekkel.

Hirdetés

A széria Mick Herron regényfolyamának azonos című első kötetén alapszik, úgyhogy már most látszik, hogy az első szezonba egyfajta ugródeszkát vizionál az Apple TV+. A trailer egy már jól ismert narratívát mutat be: adott egy lesajnált vesztes csapat, mely csak véletlenül kap egy rutinfeladatot, amiből viszont szép lassacskán egy bonyolult konspiráció bontakozik ki. A trailer alapján a sorozat nem mellőzi a fanyar humort, valamint az ötletesebb akciójeleneteket sem, de persze Oldman játéka vonzhatja be majd leginkább a nézőket.

Oldmanen kívül Kristin Scott Thomas, Chris Reilly, Olivia Cooke, Jonathan Pryce, Jack Lowden, valamint Freddie Fox tűnnek fel nagyobb szerepekben. Az első évad mind a hat részét James Hawes rendezte, aki korábban a Fekete tükör, a Snowpiercer, illetve a Penny Dreadful szériáknál is jeleskedett. Az első két epizód április elsején jelenik meg az Apple TV+ kínálatában, a maradék részek pedig heti bontásban válnak elérhetővé.

Titeket meggyőzött az Utolsó befutók trailere?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.