Hirdetés

Gazdagok az étlapon – befutott a The Menu előzetese

|

Mennyit fizetnétek, hogy rákerüljetek Ralph Fiennes mesterszakács menüjére?

Hirdetés

Miután Mark Mylod olyan produkciókból vette ki részét rendezőként, mint a Trónok harca, az Utódlás vagy a Szégyentelenek, elérkezett az idő, hogy kipróbálja magát egy egészestés film direktoraként is. Ez lesz a novemberben érkező Menu, melyhez most egy feszült hangulatú trailer is dukál.

Hirdetés

A cselekmény szerint Nicholas Hoult és Anya Taylor-Joy párosa befizet egy luxus kulináris élménybe, nem is sejtve, hogy az összetoborzott vendégsereg nem véletlenül került rá a vendéglistára. A Ralph Fiennes által alakított mesterszakács ugyanis különleges menüvel várja őket, ami nem feltétlenül szolgálja majd a vendégek javát. Horror és fekete humor egyvelegének ígérkezik a Menu, melyben kivételesen nem a gazdagok szórakoznak a szegények kárára, hanem ők lesznek egy bosszúhadjárat célpontjai.

A The Menu november 18-án debütál a tengerentúli mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.