Hirdetés

Gengszterosztag - Szinkronos előzetes #2

|

Az InterCom jóvoltából kiadásra került a Gengszterosztag második magyar nyelvű előzetese, melyet 2013 januárjára csúsztattak néhány jelenet újraforgatása miatt.

Hirdetés

A sztori szerint 1949-ben, Los Angelesben járunk, amikor is a könyörtelen, brooklyni születésű maffiavezér, Mickey Cohen uralja a várost, kábítószert, pénzt, fegyvereket és prostikat felhalmozva. Nem csak a saját emberei védik, de a megvesztegetett zsaruk és a politikusok is mellette állnak. Kivételt képez a Los Angeles-i rendőrségen kívül álló titkos kis különítmény, akiket John OMara őrmester (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling) vezet, és arra kötelezték el magukat, hogy megállítják a maffia terjeszkedését szeretett városukban. A filmet Ruben Fleischer, a Zombieland rendezője készíti, a szereplők Emma Stone, Ryan Gosling, Josh Brolin, Sean Penn, Nick Nolte, Robert Patrick, Michael Pena, Giovanni Ribisi és Anthony Mackie. Tervezett megjelenés 2013 januárjában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.