Hirdetés

Gérard Depardieu nélkül jön az új Asterix és Obelix, íme az első trailer

|

Ennek ellenére az Asterix és Obelix: A Középső Birodalom igazi sztárparádét tartogat, még Zlatan Ibrahimovic is szerepel benne.

Hirdetés

Az Asterix és Obelix képregények a franciák nemzeti kincsei közé tartoznak, akárcsak az abból készített 1999-es filmváltozat Christian Clavier és Gérard Depardieu főszereplésével. A páros egy folytatásra is visszatért 2002-ben (A Kleopátra-küldetés), ám azt követően már csak Dépardieu maradt meg Obelixként, Asterix változott: először Clovis Cornillac vette át a szerepet 2008-ban (Asterix az olimpián), majd Edouard Baer (Isten óvja Britanniát) 2012-ben. Azóta élőszereplős film nem készült (csak az animációs Asterix: Az istenek otthona), de ez jövőre megváltozik. 

Jön ugyanis az Asterix és Obelix: A Középső Birodalom, amely az első olyan mozis történet lesz, ami nem az eredeti képregények alapján készült, és Gérard Depardieu sem tér vissza benne. 

Hirdetés

A sztori szerint Kr. e. 50-ben járunk, amikor a kínai császárnét megbuktatta és börtönbe záratta egy áruló herceg. A császárné egyetlen lánya és hűséges testőre ezért a galloktól kér segítséget, Asterix és Obelix pedig örömmel elfogadja a felkérést, hogy kiszabadítsák az uralkodót. Csakhogy a dolgukat nehezíti az is, hogy Caesar szintén a trónra pályázik és az új hódítás érdekében ő is a Középső Birodalomba tart. A gall és római vircsaft tehát ezúttal ázsiai felhanggal párosul, amihez igyekeztek megnyerni minden élő és mozgó, nagy nevű francia színészt.

Kleopátrát Marion Cotillard játssza, Caesart pedig Vincent Cassel, de rajtuk kívül felbukkan még Pierre Richard (Magas, szőke férfi felemás cipőben, Balfácán), Mélanie Thierry (Az 5 bajtárs, Largo Winch), José Garcia (Szemfényvesztők, A forradalom napján) és vendégszerepel az egyik leghíresebb focista, Zlatan Ibrahimovic is, akit szintén a szívükben hordoznak a franciák, mióta játszott a PSG-ben. Asterixet a filmet rendező Guillaume Canet (Együtt megyünk, Apró kis hazugságok) kelti életre, míg Obelixet Gilles Lellouche (Adéle és a múmiák rejtélye, Rock'n Roll). 

Az Asterix és Obelix: A Középső Birodalom 2023. február 16-án kerül a hazai mozikba, szinkronosan és feliratosan egyaránt. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.