Hirdetés

G.I. Joe 2 - Az első trailer (Update)

|

Szép sorban megérkeznek a beharangozott bemutatók, most Dwayne The Rock Johnson és Bruce Willis akciózhat a G.I. Joe folytatásában. Újabb popcorn-mozi jövő nyárra vagy vérbeli akció?

Hirdetés

Az első rész igazán kellemes meglepetés volt 2009 nyarán, szinte gyanútlanul vettem részt az egyik délutáni vetítésén és remekül szórakoztam, látványban sem volt utolsó. A folytatás is hasonló reményekkel kecsegtet, nem kell benne Drive, vagy A király beszédes szintű értékeket keresni, elég ha kikapcsol minket másfél-két órára. A G.I. Joe 2-ben Dwayne The Rock Johnson-ra jutott a feladat, hogy visszavágjon, ebben lesz segítségére Channing Tatum, Adrianne Palicki, D.J. Cotrona, Bruce Willis és Ray Park.

Update: kiegészítve szinkronos előzetessel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.